U 2014. uz ponoćni wellness u istarskim hotelima

Pripreme za wellness doček u istarskim hotelima (M. MIJOŠEK)
Pripreme za wellness doček u istarskim hotelima (M. MIJOŠEK)

Velike istarske hotelijerske kuće punom se parom pripremaju za božićne i novogodišnje blagdane. Doček Nove godine pod nazivom Dolce Vita New Year, inspiriran vintage kulturom, u rovinjskom hotelu Lone počinje 27. prosinca zabavom u noćnom klubu uz DJ-a te završava novogodišnjim koncertom The Goodfellas benda. Maistra u svom luksuznom i urbanom hotelu u tom periodu priprema i American Dinner, koncert B&Bops benda, filmske večeri, degustaciju istarskih vina, ali i gala večer s čak sedam sljedova u restoranu L, a paket za dvije osobe stoji od 3.470 kuna naviše.

Za one koji pak žele klasičan doček, Maistra nudi pakete u obližnjem hotelu Eden, gdje uz novogodišnju večeru i dva noćenja za cijenu od 2.800 kuna za dvije osobe gosti imaju i besplatan ulaz u novi wellness i spa centar.

Po luksuzu i cijeni, doček će svakako biti interesantan u umaškom hotelu Coral s pet zvjezdica. Četverodnevni paket s uključena dva ručka, degustacijom vina i maslinovog ulja, ulaskom u wellness oazu te glazbom za dvije osobe košta 6.840 kuna. Ono čime u ovoj hotelskoj tvrtki žele privući goste je iznimna ponuda u wellness centru Fusion Spa gdje se nudi finska biosauna i parna kupelj, pećina iznenađenja s morskom vodom, whirpool, kromoterapija i vodeni efekti u raznim oblicima, aromatuš, prostor za opuštanje s grijanim krevetima, kišna špilja s efektima tuširanja i drugo.

Iz porečke Turističke zajednice doznajemo da će tamo za blagdane biti otvoreni hoteli Valamar Diamant, Palazzo, Mauro, Poreč, Filipini i Materada Residence i Parentim. Parentium u svom trodnevnom paketu, koji po osobi košta 126 eura, priprema klasični polupansion i živu glazbu, kao i susjedni hotel Laguna Molindrio. Nešto skuplji je doček u Valamarovom hotelu Diamant, i to od 151 eura za sobu po noćenju, gdje se priprema novogodišnja večera uz živu glazbu. Šarmantni Palazzo u samom centru grada nudi pak boravak u svom hotelu uz klasičnu ponudu od 312 eura po osobi.

Organizirani doček Nove godine bit će priređen i u pulskom hotelu Park Plaza Histria te hotelu Pula. Histria već za 83 eura po osobi nudi svoje trodnevne i četverodnevne pakete uz besplatan ulazak u svoj kasino te korištenje novog wellness centra. (B. BAN)

VIŠE O OVOJ TEMI ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter