Tvin T. - Arena 20:31

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su se s prva tri ovosezonska gostovanja rukometašice "Arene" vracale praznih ruku, sedmo kolo donijelo je i prvu pobjedu na strani izborenu u Virovitici. U ogledu protiv "Tvin Trgocentra", trenutacno pretposljednje ekipe na ljestvici koja na svom kontu ima samo jedan bod, "arenašice" su odmah na pocetku susreta "naplatile" razliku u kvaliteti te potom stecenu prednost vec vecih problema održavale do kraja.

Ionako tanak pulski igracki kadar dodatno je bio oslabljen neigranjem bolesne Ane Jajcevic, no i bez njene pomoci "arenašice" su lako izišle na kraj s mladim domacim rukometašicama. - Ova nam je prva gostujuca pobjeda u sezoni te prvi put ove jeseni da smo trijumfirale na dva uzastopna prvenstvena susreta, što je samo potvrda da smo stabilizirale svoju igru te da bi iz kola u kolo sve to trebalo biti još i bolje - rekla je kružna napadacica "Arene" Marija Mudronja, koja je uz cetiri pogotka u pobjedi nad "Tvinom" izborila i nekoliko sedmeraca.

Športska dvorana Tehnicke škole. Gledatelja: 200. Sutkinje: Marina Blaževic (Zaprešic) i Maja Vajdic (Koprivnica).

TVIN TRGOCENTAR: Majkovcan, Mikolcic 2, Roncevic 1, ?urinic 2, Krušelj 5, Šutalo 1, Ivancevic 1, Bartolic, Kuzman, Matanci, Gvoic 1, Kajganic, Miocinovic, Mikulic 6, Obžetic 1.

ARENA: Bradaric, Vukic, Jelica, Gaborovic 1 (1), Miloševic 4, Kiridžic 6 (1), Maras, Benazic 1, Gavranic 6 (1), Radic, Mudronja 4, Nikcevic 9.

Sedmerci: Tvin T. 5 (5), Arena 7 (3). Iskljucenja: Tvin T. 8, Arena 10 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter