TV on the Radio atrakcija druge veceri festivala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

T-Mobile INmusic Festival je i druge veceri opravdao imidž najveceg open-air festivala u Hrvatskoj. Otok hrvatske mladeži na Jarunu i drugog je dana održavanja festivala bio krcat ljubitelja dobre muzike.

Iako nisu bili na glavnoj pozornici, TV on the Radio zasluženo su nosili epitet najvažnije koncertne atrakcije druge veceri festivala. U vrijeme njihova nastupa glavni je, T-mobile stage zauzeo kalifornijski Cypress Hill, koji su ocito imali organizacijski primat, no TV on the Radio je na manjem, World Stageu odradio impresivan nastup.

Ponudeni presjek njihove karijere, od uvodnog "Desperate Youth, Blood Thirsty Babes" albuma do posljednjeg "Nine Tipes of Light", možda i nije bio tehnicki najbolje izveden koncert koji se može zamisliti, ali je ponudio energiju na koju malo tko može ostati ravnodušan.

Bosanskohercegovacki Dubioza kolektiv pokazao je još jednom da je jedan od najvecih koncertnih zvijezda Balkana, a Caveov Grinderman pak da je jedno od najžešcih Caveovih izdanja u povijesti njegova bavljenja muzikom.


Podijeli: Facebook Twiter