Tuliju Fernetichu godišnja turistička nagrada

Tulio Fernetich (M. MIJOŠEK)
Tulio Fernetich (M. MIJOŠEK)

Vlasnik malog obiteljskog hotela San Rocco u Brtonigli ovogodišnji je dobitnik hrvatske turističke nagrade Anton Štifanić u kategoriji pojedinac. Nagrada mu je dodijeljena večeras na Danima hrvatskog turizma u Zadru.

- Doživljavam ovu nagradu kao nagradu čitavoj kategoriji poduzetnika koji su pratili jedan normalan put, dakle ljudi koji su uložili svu svoju imovinu, uključili familiju, normalno se razvijali te od toga uspiju čak i živjeti te su uspjeli sačuvati prostor i svoju imovinu. Kada dobijete takvo priznanje i vidiš da su drugi to potvrdili, to ti puno znači.

To je jedna mnogobrojna kategorija u Hrvatskoj koja je u vrijeme velikih privatizacija ostala sa strane i nije se o njima previše pričalo i primijetilo da postoji i bilo je nemoguće dobiti tako prestižnu nagradu prije nekoliko godina.

Očito da se vremena mijenjaju i netko je to prepoznao, kazao je Fernetich, inače višestruki dobitnik turističke nagrade Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku. (B. BAN)

BI Village najbolji kamp godine
Kamp BI Village proglašen je u akciji Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku najboljiim kampom godine. Šampionom turizma proglašen je Dubrovnik, a najboljim destinacijama na Jadranu Cavtat, Split i Dubrovnik, dok je najbolja destinacija na kontinentu Zagreb.   

 


Podijeli: Facebook Twiter