Tukli se i prijetili smrcu, priveden rabijatni 39-godišnjak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska policija protekle je subote oko 5 sati intervenirala u jednom lokalu na Cesti prekomorskih brigada jer je netko dojavio da se tamo narušava javni red i mir. Na licu mjesta ustanovljeno je da su incident izazvala dvojica Puljana u dobi od 39 i 37 godina.

Naime, nakon što je 37-godišnjak unutar objekta udario 32-godišnjaka, takoder iz Pule, 37-godišnjak i 39-godišnjak nastavili su se neprimjereno ponašati i izvan lokala.

Naime, 39-godišnjak je vikao na 32-godišnjaka, dok ga je 37-godišnjak ponovno udario. Buduci da su dvojica izgrednika nastavila galamiti i nakon dolaska policijske ophodnje, vrijedajuci pritom policajce raznim pogrdnim rijecima, uhiceni su uz prisilu te odvedeni u policijsku postaju.

Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Puli, pretražena su dva stana, na Šišanskoj cesti i u Carlijevoj ulici, te BMW-a pulskih registarskih oznaka, koje koristi 39-godišnjak.

U stanu u Carlijevoj ulici pronadena je plasticna vrecica u kojoj su bila 32 grama bijele praškaste tvari. Buduci da se sumnja da bi se moglo raditi o drogi, sadržaj vrecice poslan je na vještacenje, a nakon što stigne nalaz, 39-godišnjak bi mogao zaraditi kaznenu prijavu za zloporabu droge.

Osim što su 37-godišnjak i 39-godišnjak zaradili optužni prijedlog zbog prekršaja, odnosno osobito drskog ponašanja na javnom mjestu, utvrdeno je i da je 39-godišnjak pocinio i kazneno djelo prijetnje jer je na terasi ugostiteljskog objekta prijetio smrcu 32-godišnjaku kojeg je napao.

U nedjelju navecer rabijatni 39-godišnjak je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli, a nakon što ga je u ponedjeljak ispitao dežurni istražni sudac, pušten je na slobodu. Kriminalisticko istraživanje se nastavlja.


Podijeli: Facebook Twiter