Tucnjava u Qpoli pod istragom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska je policija za sada utvrdila da su dvojica muškaraca iz Pule u dobi od 23 i 42 godine, koji su proteklog petka pod utjecajem alkohola uznemiravali goste i osoblje u ugostiteljskom objektu Qpola na pulskom Trgu Portarata, pocinila prekršaje javnog reda i mira.

Druga dvojica Puljana u dobi od 38 i 46 godina koja su "veseli" dvojac pretukla još su pod istragom policije, i to jer se cekaju kvalifikacije ozljeda koje su zadobila prva dvojica o cemu ce ovisiti ishod eventualne prijave.

Kako je u ponedjeljak izvijestio Valter Opašic iz PU istarske, u petak oko 19.40 sati 23-godišnjak i 42-godišnjak su u vidno alkoholiziranom stanju uznemiravali djelatnicu i goste jednog caffe bara u Flanatickoj ulici. Nakon toga dvojac se uputio prema Trgu Portarata u Qpolu, gdje je sjeo na terasu i odmah poceo uznemiravati djelatnike i goste.

Stariji muškarac vikao je na djelatnicu, a potom je skinuo hlace te uznemiravao goste koji su vecerali. Ovakvo ponašanje se nije svidjelo 38-godišnjaku i 46-godišnjaku koji su odlucili obracunati se s dvojcem.


Podijeli: Facebook Twiter