Tučnjava u Mrčevu nakon Bulićeva koncerta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon koncerta hrvatske estradne zvijezde Mate Bulića u mjestu Mrčevu u Dubrovačkom primorju, na cesti prema Trstenom, došlo je do fizičkog sukoba dvije skupine muških osoba, njih ukupno 7, priopćeno je danas iz PU dubrovačko-neretvanske.

Svi sudionici ovog sukoba su ozlijeđeni, a trojica su zatražila liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici, gdje je utvrđeno da su dvojica teže, a jedan lakše ozlijeđen.

Ostala četvorica, i to trojica 23-godišnjaka i jedan 30-godišnjak, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi privedeni su u PU dubrovačko-neretvansku, a potom i u Državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Policija je u istrazi utvrdila da je u ovom sukobu prethodilo narušavanje javnog reda i mira oko 4 sata u nedjelju 30. lipnja, nakon zabave na kojoj je nastupio Mate Bulić, a u čemu je, osim spomenutih, sudjelovalo više osoba.

Jedan od dvojice teže ozlijeđenih, za kojeg se neslužbeno doznaje da je brutalno pretučen, zadržan je na liječenju, dok su ostala dvojica puštena kući.

Kako je kazao jedan od organizatora koncerta Ivo Lučić, osiguravala ga je redarska služba i on je u potpunosti protekao u najboljem redu.

Neslužbeno se doznaje da je do sukoba došlo nakon koncerta, kada je skupina mladića kamenjem "zasula" automobil u kojem su se nalazila druga dvojica, pri čemu je vozač teško ozlijeđen. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter