Trupčević: postoji interes Styrie da "podrži" Index

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Član Uprave Styrie za Hrvatsku Boris Trupčević kazao je danas kako je preuranjeno komentirati informaciju da taj austrijski medijski koncern kupuje portal Index.hr, no potvrdio je da "postoji interes Styrie da podrži Index, a ta podrška može biti i u obliku vlasništva ili suvlasništva".

Neki su mediji danas objavili da Styria kupuje Index.hr, i to po cijeni od od 820 tisuća eura.

"Ne bih komentirao tu informaciju, koja je, rekao bih, malo preuranjena. Postoji interes Styrie da podrži Index, a ta podrška može biti i u obliku vlasništva ili suvlasništva", kazao je Trupčević Hini. Dodao je da "postoje kontakti", ali da je "o ponudi u ovom trenutku preuranjeno govoriti". Autor Indexa Matija Babić demantirao je napise o prodaji tog portala.

"Ne, Index nema niti jednu ponudu u ovom trenutku. Posljednja ponuda koju smo imali bila je 5,5 milijuna eura, i odbili smo je. A za cifru koju spominjete od 820 tisuća eura voljni smo prodati rubriku 'Kućni ljubimci', ako netko želi", uzvratio je Babić u pisanom odgovoru Hini. Poručio je kako je "naporno demantirati svaku laž i dezinformaciju koja se objavljuje" pri čemu je optužio Jutarnji list da je "objavio desetak potpunih laži o Indexu". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter