Trudna sam, ne nosim lažni trbuh

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slavna je pjevacica Beyoncé Knowles žestoko negirala špekulacije da lažira trudnocu. Njezin je glasnogovornik rekao za americki ABC da su glasine o protetickom trbuhu glupe, smiješne i lažne te da je ona ljetos snimljena na hrvatskoj obali s povecim trbuhom i te su fotografije obišle svijet.

Otkako je slavna Amerikanka objavila trudnocu na dodjeli MTV-jevih nagrada 28. kolovoza, neprekidno je u središtu pozornosti javnosti. Organizirane su cak i kladionice o imenu njezine bebe, a o njezinoj se trudnoci i buducem djetetu naveliko raspravlja po forumima, blogovima i društvenim mrežama.

Iako su i do sada nekoliko puta u medijima objavljena nagadanja o tome da pjevacica lažira trudnocu, utemeljena na tome da velicina njezina trbuha cudno varira, najglasnije su sumnje izrecene nakon njezina gostovanja na australskoj televiziji, u showu "Sunday Night HD".

Naime, Beyoncé je pri sjedanju nasuprot voditelju imala "prelomljen trbuh", odnosno njezin je trudnicki trbuh promijenio oblik i neobicno se "ispuhao" - i to se jasno vidi na snimkama. Bilo je to dovoljno za pokretanje lavine komentara o njezinoj navodno lažnoj trudnoci.

Objavljena je teza o tome da su Beyoncé i njezin suprug Jay Z angažirali surogat-majku. Neki su taj "scenarij" iznijeli vec nakon dodjele MTV-jevih nagrada, kada je pjevacica naglasila svoj trudnicki trbuh narancastom Lanvinovom haljinom i objavila javnosti da ce prvi put postati majka.

U australskom je showu izjavila da joj je trudnoca vec promijenila život, a svojeg je supruga nazvala najvecim darom. Beyoncé tvrdi da je trudna cetiri mjeseca te da se beba treba roditi u veljaci iduce godine.

"Moj suprug i ja zajedno smo vec deset godina, od pocetka mojih dvadesetih godina i vec dugo vremena osjecamo da smo spremni postati roditelji. Upravo zato što sam postigla puno stvari, znam tko sam. Ni u što se nisam žurila i mislim da je upravo sada najbolje vrijeme da postanem majka, tako sam sretna", rekla je Beyoncé u istome intervjuu.

Podsjetimo, pjevacica je doista tijekom svog boravka u Hrvatskoj snimljena bez majice, pri cemu je pokazala zaobljeni trbušcic, no mnogi su se tada cudili što je bio manji od onoga na ranijoj dodjeli MTV-jevih nagrada. Ipak, moguce je da su za sve krivi krojevi haljina u kojima se pojavljivala u javnosti, ili bujna mašta americkih tabloida.


Podijeli: Facebook Twiter