Trojica mladica poginula kod Šibenika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trojica muškaraca smrtno su stradala u stravicnoj prometnoj nesreci u noci sa subote na nedjelju. Do zakljucenja ovog teksta stradali još uvijek nisu identificirani, no neslužbeno doznajemo da se radi o trojici prijatelja, muškaraca u tridesetim godinama iz šibenskog prigradskog naselja Ražine.

Do nesrece je došlo kada je vozac Opel Tigre zbog prebrze vožnje oko 3.05 sati izletio s ceste koja vodi od Šibenika prema Drnišu, ispao iz automobila i na mjestu poginuo. Automobil se nastavio prevrtati po kamenjaru te se pritom zapalio, a dvojica putnika u njemu su izgorjela.

- Još nismo utvrdili identitet tri poginulih, a obavit ce se obdukcija stradalih, kazao je državni odvjetnik Zvonko Ivic.

U šibenskoj policiji kažu da na mjestu nesrece nisu pronašli nikakve dokumente na osnovu kojih se mogao utvrditi identitet žrtava jer su izgorjeli u požaru automobila, a buduci da su dva tijela potpuno karbonizirana, nemoguce ih je vizualno identificirati. Iako zna tko je vozio automobil te tko je bio u društvu s vozacem, šibenska policija ne želi se istrcavati s informacijama.

- Intenzivno radimo na utvrdivanju identiteta smrtno stradalih. Raspolažemo odredenim saznanjima, ali u ovakvim situacijama ne možemo špekulirati, kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, ne želeci potvrditi niti spol poginulih.

Navela je da je ocevidom utvrdeno da je uzrok nesrece prebrza vožnja. Takoder, prema dosadašnjim saznanjima Opel Tigra zadarskih registracija kojom su se trojica muškaraca vozila nije u vlasništvu niti vozaca niti putnika. Vozac, a prema neslužbenim informacijama radi se o 31-godišnjem T. T., radio je kao automehanicar te je automobil dobio na popravak.

Na mjesto tragedije došlo je nekoliko muškaraca koji su se predstavili kao prijatelji poginulih te su rekli da je u automobilu bio i 36-godišnji S. ?. te njegov rodak za kojega nisu bili sigurni kako se zove.

Konobarica iz ražinskog kafica Dalmatino ispricala je da su muškarci u subotu na vecer bili u tom kaficu, a potom se uputili u Brodaricu u klub Viva Cuba Libre na koncert Mladena Grdovica. Nakon koncerta, pricaju u Ražinama, odlucili su se nastaviti zabavljati te su krenuli put Drniša, najvjerojatnije prema nekom od klubova koji rade cijelu noc. No, subotnji je izlazak, zbog prebrze vožnje, završio tragicno. (iZ Šibenika Zorana DELJANIN)


Podijeli: Facebook Twiter