Troje stradalo u izravnom sudaru kod Krmeda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri su osobe teško ozlijedene u teškoj prometnoj nesreci kod raskrižja za mjesto Krmed nedaleko od Bala u petak u 15.55 sati.

Prema policijskom izvješcu nesreca se dogodila kada se vozac renault meganea pulskih oznaka 53-godišnji B. Š. iz Vrsara, upravljajuci u smjeru Bala, nepropisno prestrojio u namjeri da skrene na raskrižju i prešao na suprotnu kolnicku traku te se frontalno sudario s fiatom uno iz suprotnog smjera.

Za upravljacem una bio je 58-godišnji M. P. iz Rovinja, a u vozilu se nalazila, suputnica 57-godišnja S. P., takoder iz Rovinja. Uno je u nesreci odbacen izvan ceste na zelenu površinu te je uništen do neprepoznatljivosti. Megane se zaustavio preko obje kolnicke trake.

Na prednjoj strani razbijenog meganea u predjelu motora izbila je vatra koju su rovinjski vatrogasci po dolasku ugasili. Oba vozaca i suvozacica u nesreci su teško te su hitno prevezeni u pulsku Opcu bolnicu na lijecenje.

Policija je zatvorila prometnicu od Sošici do raskrižja za Krmed radi ocevida i cišcenja kolnika od 16 do oko 19 sati. Policiji su u obavljanju ocevida pomogli rovinjski vatrogasci koji su snažnim reflektorima osvjetljavali mjesto nesrece.

Promet se otežano odvijao okolnim pravcima prema Puli i sjeverno prema Rovinju i Porecu. Cesta je u vrijeme nesrece bila mokra i vrlo skliska. (Napisao i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter