Troje poginulih u sudaru, vozac hitne pijan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri osobe su poginule, a tri su ozlijedene u teškoj nesreci što se u subotu dogodila u mjestu Bosiljevo na cesti izmedu Ivanic Grada i Cazme. Tamo su se oko 16.10 sati sudarila dva automobila. Rijec je o izravnom sudaru što je bio koban za tri osobe. U jednom automobilu život su izgubile starije dvije osobe, dok je u drugom smrtonosne ozljede zadobilo 9-godišnje dijete.

Iz još neutvrdenog razloga osobni je automobil daewoo lanos zagrebackih registracijskih oznaka prešao na suprotnu stranu ceste. Uslijedio je frotalni sudar s opel corsom bjelovarskih tablica koja je naišla iz suprotnog pravca. Živote su izgubili stariji vozac i suputnica u lanosu, koja je u krilu držala djevojcicu, dok je u corsi poginulo 9-godišnje dijete koje se vozilo na stražnjem sjedalu. Djevojcica koju je žena držala u krilu je ozlijedena, ali nije teško.

Ozlijedene osobe iz oba automobila izvukli su vatrogasci. Kolima Hitne pomoci prevezeni su u zagrebacku Kliniku za traumatologiju. Najteže je stradala majka poginulog djeteta, a teško je ozlijeden i otac, no, njihovo je stanje, za sada, stabilno.

Ocevid ove strašne nesrece uz ekipu bjelovarske prometne policije obavio je dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Velikoj Gorici Dražen Diklic.

Prevozeci dijete teško ozlijedeno u spomenutoj prometnoj nesreci, vozac koji je upravljao vozilom Hitne pomoci, u alkoholiziranom je stanju na putu prema bolnici u Zagrebu izazvao prometnu nesrecu, u kojoj je pet osoba lakše ozlijedeno.

Naime, upravljajuci vozilom Hitne pomoci u kojemu su bili ozlijedeno dijete (2005.), njegova obitelj i lijecnica, na Slavonskoj aveniji istocno od raskrižja ulice Sv. Ivan i Savske, vozac Hitne je zbog neprilagodene brzine naletio na osobno vozilo Seat Leon zagrebacke registracije, koje je bilo zaustavljeno na semaforu.

U sudaru je lakše ozlijedena vozacica Seat Leona , kojoj je pomoc je pružena u KB Dubrava, nakon cega je puštena na kucnu njegu. Ozljede su zadobile i dvije osobe u pratnji djeteta, kao i lijecnica. Svi su prevezeni u KBC Zagreb, a na lijecenju je zadržano samo dijete, navode iz PU zagrebacke prenosi dnevnik.hr.


Podijeli: Facebook Twiter