Troje poginulih u nesrećama kod Komina i Metkovića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na području Komina i Metkovića noćas su se dogodile dvije teške prometne nesreće, u kojima su tri osobe poginule, a jedna je teško ozljeđena, doznaje se u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

U prometnoj nesreći noćas oko 1,40 sati na cesti Komin-Rogotin kod rogotinskog mosta, dvije su osobe smrtno stradale, a jedna je teže ozlijeđena. Policija navodi da je 31-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracija, vozeći iz Komina prema Rogotinu, u blizini željezničkog prijelaza izgubio nadzor nad vozilom koje je udarilo u metalni stup.

Pri tome su smrtno stradala dvojica putnika u vozilu, 27-godišnjak i 28-godišnjak, dok je 31-godišnji vozač teško ozlijeđen i prevezen u dubrovačku Opću bolnicu.

Oko 4.15 sati osobno vozilo splitskih registracija sletjelo je u Metkoviću s kolnika Ulice Stjepana Radića, u rijeku Neretvu. U nesreći je poginuo 26-godišnji vozač, policijski službenik koji je bio izvan službe.

Na mjestu nesreće izišli su ronioci javne vatrogasne postrojbe Metković i policijsko plovilo, a automobil u kojem se nalazilo mrtvo tijelo 26-godišnjaka oko 7,40 sati izvučeno je iz Neretve. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter