Troje ozlijedenih na cesti Vodnjan - Bale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri su osobe ozlijedene u prometnoj nesreci, koja se danas u srijedu, oko 17 sati dogodila na cesti Vodnjan - Bale kod skretanja za Barbarigu. Povrijedeni su prevezeni u pulsku bolnicu.



U nesreci na mokrom kolniku sudjelovali su Pugeot 206, svijetlo plave metalik boje, registracijskih oznaka PU 917 GO i Hyundai Accent tamno sive boje, registracijskih oznaka PU 128 NL. Premda se sudar dogodio oko 17.15, sat i pol kasnije dva su policajca, još uvijek cekajuci kolege koje su trebale obaviti ocevid, regulirala promet naizmjence puštajuci vozila prema Vodnjanu i Rovinju jednim prometnim trakom.

Za to vrijeme Hyundai je (gledajuci iz smjera Vodnjana prema Rovinju) razbijenog prednjeg dijela i vjetrobranskog stakla bio zaustavljen na lijevoj strani ceste.



Peugeot s kojim se Hyundai sudario na raskrižju za Barbarigu, prema kamo je navodno skretao vozeci iz smjera Vodnjana, završio je pak s razbijenim prednjim dijelom i uništenim vjetrobranskim staklom u grmlju uz desnu stranu ceste, okrenut prema Puli.

Od silovitog sraza prednji far Peugeota odletio je cak pedesetak metara dalje od mjesta sudara, u travu s desne strane ceste, a posvuda su bili i komadi razbijenih branika, stakla i ogledala s vozila.


Podijeli: Facebook Twiter