Troje lakše ozlijedenih na Fažanskoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri su osobe lakše ozlijedene u prometnoj nesreci koja se u srijedu u 7.50 sati dogodila na Fažanskoj cesti, a medu njima je i osmogodišnje dijete. Nesrecu odnosno lancani sudar cetiri vozila pulske registracije izazvao je 28-godišnji Puljanin za upravljacem BMW-a.

Utvrdeno je da 28-godišnjak zbog neprilagodene brzine prednjim dijelom BMW-a udario u stražnji dio VW Golfa kojim je upravljala 29-godišnjakinja iz Valbandona, te je u trenutku naleta BMW-a bila zaustavljena u koloni. Golf je nakon udara odbacen prema naprijed te je udario u stražnji dio Kije Picanto za cijim je upravljacem sjedio 74-godišnjak iz Valbandona. Udarac u stražnji Kije dio odbacio je i taj auto prema naprijed te je on prednjim dijelom udarilo u stražnji dio vozila Daewoo Nubira, kojim je upravljala 44-godišnja Puljanka.

Lakše ozljede u nesreci su zadobili 29-godišnja vozacica Golfa, 74-godišnji vozac Kije i osmogodišnje dijete koje je bilo putnik u vozilu Daewoo Nubira. Svi sudionici nesrece bili su trijezni, a protiv 28-godišnjeg vozaca BMW-a bit ce pokrenut prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (M. KOŠTA)

 


Podijeli: Facebook Twiter