Troje biciklista teže ozlijeđeno

Ilustracija (arhiva M. ANGELINI)
Ilustracija (arhiva M. ANGELINI)

Tijekom proteklog vikenda na području PU istarske evidentirane su tri prometne nesreće u kojima su teže ozlijede zadobili biciklisti.

Dvije nesreće dogodile su se u subotu, prva u jutarnjim satima na porečkom području, a druga u večernjim satima na labinskom području. Maloljetna Talijanka upravljala je u jednom turističkom naselju u Poreču izgubila nadzor nad biciklom i pala na kolnik. Ozlijeđenoj djevojci pružena je pomoć u OB Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.

Oko 22.30 sati, jedan maloljetnik je u Ulici Karla Kranjca u Labinu ušao u raskrižje ne zaustavivši se na znak ''STOP'', te se sudario s fiatom bravo kojim je upravljao 33-godišnjak s područja Svete Nedelje. Maloljetnik je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u OB Pula, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Treća nesreća dogodila se u nedjelju oko 9 sati na umaškom području, kada je 61-godišnji slovenski državljanin, po izlasku iz mjesta Babići, zbog vožnje bicikla pod utjecajem alkohola od 1,70 g/kg i neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad biciklom te pao na kolnik. Pomoć mu je pružena u OB Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. (Portal GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter