Trojac operirao u poreckom hotelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trojica muškaraca - 28-godišnjak iz Dubrovnika, 30-godišnjak iz Ivankovic Sela i 42-godišnjak iz Zagreba - uhicena su jer je policija utvrdila da su od 20. do 28. lipnja pocinili više imovinskih delikata na poreckom podrucju. Kriminalisticko istraživanje nad trojcem provedeno je u srijedu i cetvrtak.

Najmladeg od njih tereti se da u jednom hotelu Zagreb u Porecu pocinio tri provale. Najprije je 20. lipnja u vecernjim satima preko balkona upao u dvije sobe te talijanskom i francuskom državljaninu ukrao razne predmete vrijedne nekoliko tisuca kuna. Nekoliko dana kasnije Dubrovcanin je pokušao provaliti protupožarna vrata hotela, no u tome nije uspio.

Osim za imovinske delikte, 28-godišnjaku se pripisuje i zloporaba droga, jer su policajci prilikom pretrage stana koji koristi u Ilirskoj ulici u Porecu pronašli nekoliko tableta diazepama, za koje ne posjeduje lijecnicku dokumentaciju.

Tridesetogodišnjaka iz Ivankovic Sela policija sumnjici za dvije krade. Naime, on je 23. lipnja zajedno s 42-godišnjakom iz Zagreba s protupožarnog stubišta istog poreckog hotela uskocio u sobu koju je koristila slovenska državljanka te joj ukrao torbu za plažu, oštetivši je za više stotina kuna.

Pored toga, 30-godišnjaka se tereti i da je s utorka na srijedu iz stana u Ilirskoj ulici otudio odjecu i oštetio 28-godišnjaka za više stotina kuna. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter