Trodnevni trening "Komunicirati kulturu"


IKA-Istarska kulturna agencija-Agenzia culturale Istriana organizira trodnevni trening "Komunicirati kulturu" namijenjen predstavnicima ustanova, organizacija u kulturi i samostalnim umjetnicima iz Istarske županije. Prema najavi, radionica će im pomoći u savladavanju osnovnih znanja o važnosti i načinu planiranja komunikacija, aktivnosti, ciljnim skupinama, porukama, taktikama i alatima potrebnim za uspješnu komunikaciju.

Trening je osmišljen kroz tri modula, odnosno tri jednodnevne radionice koje će se održati od 2. do 4. veljače u Dnevnom boravku  Rojca u Puli. Radionice će trajati od  9 do 17 sati. Prvi je modul posvećen strateškom planiranju i javnom nastupu, drugi online marketingu i kreiranju sadržaja, a treći društvenim mrežama.

Trening će voditi Ana Keglović Horvat i Krešimira Rendulić iz agencije Lude ribe. Radionice su za sve polaznike besplatne, a polaznici su obavezni sudjelovati u radu sva tri modula.

Naime, polaznici će kroz tri modula savladati teme vezane uz javni nastup, planiranje i strategije komunikacija, sadržajni marketing, društvene mreže i online oglašavanje.

Uz ostalo, polaznici bi trebali biti osposobljeni za vođenje komunikacije na Facebook stranici, a nakon treninga trebali bi samostalno kreirati oglas na Facebooku pritom odrediti vrstu oglasa, budžet, targetirane grupe i sl.

Po završetku treninga svi polaznici će biti uključeni u posebnu Facebook grupu u kojoj imaju pravo na besplatne konzultacije i savjete dva tjedna nakon završetka treninga.

 Prijave, koje su obavezne zbog ograničenog broja polaznika, zaprimaju se do srijede, 27. siječnja 2016., a prijaviti se može isključivo putem poveznice: https://docs.google.com/…/16BxyzfQJA7PD0eChQlh31m…/viewform… (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter