"Trio Buzet" se može žaliti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rijecanin Dragan Putica, povjerenik Prve hrvatske bocarske lige, donio je prvostupanjsku odluku o prekidu derbi susreta 12. kola "Zrinjevac" - "Trio Buzet", igranom u subotu u zagrebackom bocarskom domu. Za podsjecanje, susret je prekinut na samom kraju pri ukupnom rezultatu 12:12, s obzirom da su Buzecani nasrnuli na suca Dragana Gracina koji je prethodno dosudio istek vremena od 45 sekundi za odigravanje boce koju je namjeravao odigrati buzetski bocar Jure Kozjek.

- S obzirom da su prekid svojim postupkom uzrokovali predstavnici buzetskog kluba nedovršenu igru parova registrirao sam rezultatom 6:0 u korist "Zrinjevca" što ujedno znaci i ukupnu pobjedu Zagrepcana od 14:12. Na navedenu odluku oba kluba imaju pravo žalbe Izvršnom odboru Hrvatskog bocarskog saveza, rekao je Putica.

Hoce li iskoristiti pravo na žalbu odboru HBS-a koji ce sjednicu održati u subotu u Zagrebu pitali smo tajnika "Trio Buzeta" i voditelja momcadi na prekinutom susretu Denisa Poniša.

- Odluku Putice smo tek zaprimili tako da moramo obaviti konzultacije unutar kluba, prvenstveno s predsjednikom Milanom Pavlicem, o tome hocemo li iskoristiti pravo žalbe, veli Poniš.


Podijeli: Facebook Twiter