Trio Bošnjak-Milošev-Karamazov nastupio na BaRoMusu

Trio Bošnjak-Milošev-Karamazov (N. ORLOVIĆ RADIĆ)
Trio Bošnjak-Milošev-Karamazov (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

U nastavku 10. BaRoMus Festivala u rovinjskoj crkvi sv. Franje nastupio je glazbeni trio u sastavu Edin Karamazov (gitara), Aleksandar Milošev (viola) i Dani Bošnjak (flauta). Trojica glazbenika, bogatih koncertnih biografija i s iskustvom na mnogim svjetski poznatim pozornicama, oduševila su okupljene posjetitelje dvosatnim koncertom.

Glazbenici su za BaRoMusovu produkciju odabrali djela J. S. Bacha i L. Browera. Na bezvremensku Bachovu "Trio sonatu" u maestralnoj interpretaciji izuzetno kvalitetnih glazbenika, nadovezala se Schubertova "Arpeggione sonata" koju je izveo sjajan violist Aleksandar Milošev uz pratnju Edina Karamazova. Uslijedilo je još jedno Bachovo djelo za pamćenje u izvedbi fantastičnog Danija Bošnjaka.

Odsvirana je i prava muzička poslastica - glazba Lea Browera "Paisajes, retratos y mujere" legendarnog kubanskog suvremenog skladatelja koji svojim izričajem evocira različita raspoloženja. Karizmatični glazbenici priredili su glazbenu večer za pamćenje. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter