Trinaestogodišnji sin odbojkaša Marcosa Milinkovića utopio se na Braču zbog moždanog udara

Ilustracija (arhiva)
Ilustracija (arhiva)

Moždani udar koji je nesretnog 13-godišnjeg Luku Milinkovića iz Novog Sada pogodio dok se nalazio u moru uvale Mala Lozna u Postirama na Braču kriv je što je dječak izgubio svijest, potonuo i utopio se u subotu predvečer, neslužbeno doznaje Hina.

Iako je obdukcija koju je napravila Marija Definis Gojanović izvršena na Odjelu patologije KBC Split pokazala da je uzrok smrti utapanje do tog je stanja, neslužbeno doznajemo, dječaka doveo moždani udar i to u trenutku dok se nalazio u moru. U splitskoj bolnici apsolutno nitko nije želio davati službene informacije o toj obdukciji pozivajući se na pravo obitelji da jedino oni o tome mogu govoriti medijima.

 Luka Milinković se na Braču nalazio na godišnjem odmoru sa sestrom i majkom. Mrtav je pronađen u subotu u 19.10 sati kada su kupači u moru primijetili njegovo nepokretno tijelo. Odmah nakon što je izvučen na kopno kupači, među kojima je bio liječnik i medicinska sestra, pokušali su ga reanimirati, no bezuspješno. Reanimacija nije uspjela ni liječnicima Hitne medicinske pomoći koji su stigli jako brzo na mjesto događaja.

Njegov otac Marcos (45) slavni je odbojkaš koji živi u Argentini, te je zbog te tragedije čim je doznao od tamo doputovao u Split. Luka je bio zdrav dječak koji se aktivno bavio sportom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter