Trilatlonka Tea Miloš na SP-u na Novom Zelandu


Pulska triatlonka Tea kraj ove iznimno uspješne sezone zaključit će na Novom Zelandu gdje će najprije od 6. do 16. ovog mjeseca boraviti u kampu Svjetske triatlon organizacije, a potom će nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

- Zapravo, nastupit će na dva SP-a, onom u aquatlonu 17. listopada (1.500 m plivanja i 2,5 km trčanja) i potom onom pravom, u sprint triatlonu za juniorke četiri dana kasnije (750 m plivanja, 20 km bicikle i 5 km trčanja) - rekla je trenerica Pule Matea Milovan koja će godinu dana raditi bez pomoći glavnog trenera Željka Bijuka, koji je otišao u Tokijo na godinu dana.

- Nisam nikad bila u Australiji ili Novom Zelandu tako da će mi to biti jedno novo iskustvo i zato je dobro što prije SP-a imam i ovaj kamp da se malo aklimatiziram - rekla je Tea Miloš. - Imala sam nedavno tri tjedna stanke, ali vjerujem da sam se ipak pripremila u dovoljnoj mjeri kako bih izborila plasman među prvih 30 u triatlonu - zaključila je najbolja hrvatska juniorka uoči posljednjeg velikog nastupa ove sezone. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter