Tri važna boda zamračena ozljedom Radonjića

(M.TODOROV /CROPIX)
(M.TODOROV /CROPIX)

U susretu 32. kola Prve HNL Istra 1961 je svladala Lokomotivu sa 2-1 (1-1). Pred 200 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj ulici sudio je Vučkov iz Rijeke. Ovom pobjedom osma Istra 1961 je stigla na 33 boda, tri više od pretposljednjeg Osijeka i posljednjeg Zadra, dok je Lokomotiva ostala četvrta sa 42 boda, jednim manje od trećeg Hajduka.

Prva gostujuća pobjeda nogometaša Istre 1961 u ovoj sezoni došla je u najboljem mogućem trenutku, toliko potrebna i neopisivo važna, ali zamračena u sjeni ozljede najboljeg pulskog strijelca Dejana Radonjića koji je nakon duela s Doležalom već u 7. minuti utakmice ostao bolno zapomagati ležeći na travnjaku s kojeg je ubrzo i iznesen.

Ne treba ni napominjati koliko će njegov eventualni izostanak otežati posao zeleno-žutima u završnici prvenstva u kojoj bi upravo njegovi golovi trebali nositi Puljane prema stazi ostanka.

Nemalo je ipak ohrabrenje to što Pamićevi momci u nastavak te borbe sad ulaze s tri boda ''viška'' u odnosu na konkurente, pobjeda protiv Lokomotive ostvarena bez Radonjićevog doprinosa (i njemu u čast!) jedino što je što je moglo izvući Istru nakon potresnog početka i sreća u nesreći što je utakmica tako i završila. (Dameo RAMIĆ - KOVAČIĆ, Hina)

Strijelci: 1-0 Begonja (32), 1-1 Repić (38), 1-2 Gregov (49).

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA
 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter