Tri punk'n'roll trija u Podzemlju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Publiku koja se u petak zatekla na najavljenom koncertu talijanskih bendova Antares i Donald Thompson u Podzemlju Rojca pola sata prije ponoci docekala je grupa iznenadenja - Hellfire.

Rijec je o troclanom bendu ciji su clanovi lokalnoj publici najpoznatiji po angažmanu u kultnoj pulskoj grupi osnovanoj pocetkom devedesetih - Triju Porkodiju. Zanimljivo, ali sva trojica nikad nisu istovremeno svirala u tom bendu.

U petak su premijerno, u opuštenom proba-stilu, predstavili devet novih pjesama koje upucuju na bendove poput Zekea, Peter Pan Speecrocka i Nashville Pussyja kao uzore, a u Hellfire verziji pomiješanoj s tradicionalnim pulskim hardcore punkom.

Gostujuci bendovi predstavili su se kvalitetnom svirkom, energicnim nastupom i zanimljivim punk'n'rollom, odnosno speed rock zvukom kakav se nema cesto prilike cuti.

Osim dobrom glazbom, Antares su publiku, staticnu vecinu koja je gestama odobravala zvuk, ali i nekolicinu u pogu, zainteresirali i osmišljenim, više humoristicnim no provokativnim scenskim nastupom.


Podijeli: Facebook Twiter