Tri ozlijedena u trostrukom sudaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri osobe lakše su ozlijedene u trostrukom sudaru oko 15.30 sati na cesti Porec – Žbandaj kod skretanja za mjesto Kadumi, u kojem su sudjelovala dva automobila i kamion. Pored vozaca osobnih vozila, stradala i desetogodišnja djevojcica.

Nesreca se dogodila kada je 36-godišnji A. V. iz Vrvari izgubio nadzor nad "fiatom 500" zbog brzine neprilagodene uvjetima na cesti. Naime, dolaskom do skretanja za mjesto Kadumi, gledano u smjeru Poreca, A. V. je naletio na zaustavljenu "hondu" kojom je, takoder prema Porecu, upravljala 35-godišnja V. I. iz Kadumi. "Fiat" je udario u stražnji dio "honde", a potom se zanio u lijevo i prednjom stranom udario u prednji dio kamiona marke "iveco", kojim je, dolazeci iz suprotnog smjera, upravljao 46-godišnji M. B. iz okolice Pazine. "Honda" je bila zaustavljena jer je vozilo koje se kretalo ispred nje skretalo na sporednu cestu.

U nesreci su lakše ozljede zadobili vozac A. V. i vozacica V. I. te desetogodišnja putnica u "hondi". Protiv 36-godišnjeg A. V. slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog pocinjenog prometnog prekršaja. Policija je utvrdila da nitko od sudionika u nesreci nije bio pod utjecajem alkohola. Promet se tijekom ocevida na mjestu nesrece odvijao otežano jednim kolnickim trakom.


Podijeli: Facebook Twiter