Tri osobe ozlijeđene u nesreći na Ipsilonu

Peugeot je nakon kočenja i proklizavanja prešao pedesetak metara te udario u zaštitnu ogradu (M. SARDELIN)
Peugeot je nakon kočenja i proklizavanja prešao pedesetak metara te udario u zaštitnu ogradu (M. SARDELIN)

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu u 19.15 sati na dionici Kanfanar - Vodnjan kod odmorišta Bale. Prema prvim informacijama iz OKC-a, ozlijeđeni su prevezeni u pulsku Opću bolnicu, a kvalifikacija ozljeda još nije potvrđena. Očevid je započeo oko 20 sati.

Prema neslužbenim informacijama, automobil peugeot pulskih oznaka kretao se iz smjera čvora Kanfanar prema Puli te je na gotovo ravnom dijelu s desne prometne trake, klizeći i kočeći, prešao preko lijeve brze trake te udario u zaštitnu metalnu ogradu. Potom se odbio i vratio na desnu prometnu traku gdje se zaustavio potpuno razbijen. Vozilo je u kočenju i klizanju cestom prešlo pedesetak metara kada je udarilo u zaštitnu ogradu, a potom još toliko do zaustavljanja. Iz automobila je na kolnik ispao motor, a prema svemu sudeći izbio je i požar, dok je ostalih dijelova bilo po cijeloj dužini kolnika.

Rovinjski vatrogasci i DVD Bale također su upućeni na mjesto nesreće, no već je netko bio ugasio požar na vozilu. Više detalja o nesreći nakon policijskog očevida. (Napisao i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter