Tri dana motora, rocka i zabave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Monumenti ce i ove godine ugostiti najveci motosusret na ovim prostorima - naravno, rijec je o Twin Horn Beach Partyju cije ce se 15. izdanje održati od 27. do 30. kolovoza.

Medunarodni susret u organizaciji pulskog moto kluba Twin Horn prošle je godine poprimio monumentalne razmjere okupivši oko 12 tisuca posjetitelja i 250 prijavljenih moto klubova. I ove ce godine manifestacija biti podijeljena na dnevni i vecernji program, a donosi i neka iznenadenja.



Fešta pocinje u cetvrtak nastupom varaždinskih Voodoo Lizards, hrvatske rock atrakcije koju su otkrila neka "teška" imena sa svjetske glazbene scene, odnosno Bernard Fowler, višegodišnji glavni back vokal Rolling Stonesa i Jimmy Rip, poznati producent, skladatelj i gitarist. Valja istaknuti da je u cetvrtak ulaz besplatan za sve posjetitelje, a uz spomenute glazbenike, nastupit ce još i grupe The Storm te Speed iz Belišca, s kojima nastupa i Zoran Mišic, ovoga puta u manje televizijskom, više u rock 'n' roll izdanju.



U petak ce nastupiti austrijska Brandalusia, slovenski Heat i cakovecka Kula. Subotnji program zapocinje u 14 sati izložbom oldtimera, a nastavlja se defileom gradom, stunt showom, moto igrama, odabirom najljepše preradenog motocikla i "Crazy Car Showom", dok ce nocni program od 21 sat ukljuciti nastupe zagrebackih heavy rockera Hard Time, talijanskog Rolling Stones tribute banda The Step Stoned te njujorškog ekscentricnog "sex rockera" Lord Bishopa, uz nezaobilazni sexy striptease erotic show nakon ponoci.

U cetvrtak je ulaz besplatan za sve, a u petak i subotu za motocikliste. Nemotoriziranim posjetiteljima nudi se prijevoz brodom koji ce kretati s rive za Monumente i natrag svakih sat vremena, od cetvrtka u 17 sati do nedjelje u 10 sati. Sve dodatne informacije o dogadaju i izvodacima može se pronaci na www.twinhorn.hr.


Podijeli: Facebook Twiter