Trener Liverpoola isključio Suareza iz prve momčadi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trener engleskog prvoligaša Liverpoola Brendan Rodgers nije stavio u prvu momčad urugvajskog nogometaša Luisa Suareza, koji je otvoreno izjavio da želi napustiti Redse i prigovara čelnicima kluba jer ne ispunjavaju svoje obećanje.

"Nikada ni jedan igrač neće biti važniji od ovog kluba", izjavio je Rodgers nakon pobjede svoje momčadi u prijateljskoj utakmici protiv norveškog Valerenga. Suarez nije bio u prvoj momčadi za tu utakmicu.

"Luis Suarez je uvijek davao svoj maksimum na terenu otkako sam ja došao u klub, ali postoji i način izražavanja svog mišljenja. Ovaj je klub uvijek pokazivao poštovanje Suarezu. Kad se govori o klubu treba pokazivati dostojanstvo i poštovanje", dodao je.

Suarez, koji je zabio 30 golova za Liverpool prošle sezone u svim natjecanjima, prigovorio je čelnicima kluba da nisu ispunili obećanje: "Klub mi je dao svoju riječ, čak smo to stavili i u ugovor", izjavio je Urugvajac za britanske medije.

"Imam 26 godina i želim igrati Ligu prvaka, čekao sam jednu godinu više i nitko ne može reći da nisam dao sve od sebe", dodao je Suarez.

Arsenal je iznio ponudu za Suareza tešku 40 milijuna funti (oko 46 milijuna eura), ali ju je Liverpool odbacio. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter