Trendovski namještaj s printom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od sada vaš namještaj može u potpunosti izgledati onako kako biste željeli. Otisak tj. print na frontama namještaja može biti u najrazlicitijim motivima, prilagodenim funkciji prostorije i vašim osobnim željama.

Odabirom namještaja sa željenim otiskom bit cete u najnovijem trendu oblikovanja i dizajniranja elemenata namještaja. Uvodenjem printa, namještaj dobiva sasvim novu dimenziju, kojom se njegov oblik i funkcija stavljaju u drugi plan, a dominira odabrani motiv. Na ovakav nacin zasigurno dobivate unikatan namještaj i originalan prostor.



Iako atraktivan nacin oblikovanja namještaja, napominjemo da je on svojevrstan oblik odgovora na recesiju, jer se izbjegava skupi namještaj. Namještaj ukrašen printevima može biti sasvim jednostavan u obliku i izvedbi, jer se naglasak prebacuje na motiv otiska.

Bez obzira na razloge uvodenja ovakvog namještaja, on je dopadljiv i primjeren za upotrebu u svim prostorijama doma, ali i javnim prostorima. Ovisno o odabiru motiva, kreirat cete ugodaje u prostoru. Oni mogu biti potpuno otkaceni, ozbiljni, elegantni, profinjeni. Raznovrsnost koju pruža primjena ovakvog namještaja, postaje izazov i svojevrsna igra u opremanju doma, kojom ce se rado zabaviti svi ukucani, od najmladih do najstarijih.



Motiv otiska može postati dominantan u prostoru ili primjenjen kao zanimljiv detalj na komodi, polici, klub stolicu ili uzglavlju kreveta. Osobito vesela i razigrana rješenja se postižu u djecjim sobama odabirom omiljenih likova vaših mališana. Osim samog motiva otiska, znacajnu ulogu u konacnom doživljaju stvara i kolorit, koga možete sami odabrati.

Namještaj s printom je u trendu! Neobican je, atraktivan i pruža raznovrsne mogucnosti u oblikovanju interijera. Poigrajte se motivima i bojama te stvorite unikatne prostore i ugodaje. (Monika Galovic Dumendžic, dipl. ing. arh.)

www.interijernet.hr


Podijeli: Facebook Twiter