Trend proljeca – šeširi i trake za kosu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Probudite u sebi unutarnju ženstvenost klasicnim šeširom, boho divu uz pomoc širokog oboda, šik stil uz fedora šešir ili potpunu romanticnost ili otkacenost uz ukrasnu traku za kosu.

Trendovi za 2011-tu zasigurno ce zadovoljiti razlicite ukuse, ocekivanja i preferencijama modnih sladokusaca. Pogledajte što se nudi i za sebe odaberite ono što vam se najviše svida i najbolje odgovara vašem modno izricaju, romanticnom, otkacenom, klasicnom ili hipi beomskom...



Šeširi s širokim obodom

Šeširi s širokim obodom savršeni su uz romanticnu i prozracniju proljetno-ljetnu odjecu. Oni ce dati dozu elegancije svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji, a dizajneri ove sezone nude varijacije od veoma širokih oboda i voluminoznih dizajna do umjerenijih i klasicnijih. Stav i držanje – su ono što je bitno kada se odlucujete za ovakav šešir – pa se pobrinite da jednog i drugog imate dovoljno prije nego se odlucite za ovaj trend.

U Americi ih zovu fedora, u Britaniji trilby, a kod nas se koriste oba ova strana pojma. Naravno radi se o popularnom šeširu malenog oboda s uleknucem na gornjem dijelu. Pri kombiniranju fedora šešira koristite svoju kreativnost, kako biste ga najbolje što možete ukomponirali u svoj svakodnevni ili svecaniji look. Ovi šeširi mogu izgledati poptuno neodoljivo jer spajaju klasicni starinski stil s muškobanjastom urbanom šik privlacnošcu.



Ako je ovo vaš omiljeni dizajn šešira za nadolazecu sezonu, pobrinite se da ih imate u nekoliko varijacija boje, a ne samo neutralnim tonovima. Eksperimentirajte i s materijalima. Inace, trilby šeširi za "dnevnu upotrebu" se najcešce rade od vune i tvida u svim bojama, dok su za vecernje kombinacije tamnijih nijansi i od svecanijih materijala.

Ostali popularni stilovi

Ovog proljeca bit ce popularni i ovi stilovi: ženstveni šeširi kao iz 40-ih godina prošlog stoljeca, takozvani "školska kapa" šeširici, polucilindri i drugi... Budite spremni i otvoreni za eksperimentiranje s razlicitim stilovima koji ce na najbolji nacin upotpuniti vaše odjevne kombinacije.



Trake i rajfovi za kosu svih vrsta

Što se traka i rajfova za kosu tice, one takoder mogu "podignuti" svaku odjevnu kombinaciju (a i prikriti loš dan za kosu). Nabavite ih nekoliko, od razlicitih materijala i drugacijeg dizajna. S dodatkom perja, šljokicama ili pak potpuno jednostavne – na vama je da se odlucite što najbolje odgovara vašoj osobnosti.


Podijeli: Facebook Twiter