Traži se vizualni identitet 65. Pule

Puljanke pobijedile stolnotenisačice Mladosti (D. ŠTIFANIĆ)
Puljanke pobijedile stolnotenisačice Mladosti (D. ŠTIFANIĆ)

Javna ustanova Pula Film Festival objavila je javni natječaj za izradu vizualnog identiteta 65. Pulskog filmskog festivala. Cjelokupna dokumentacija i tekst natječaja nalazi se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr. Cilj natječaja je dobiti kvalitetno rješenje za upotrebu identiteta na svim online i offline promidžbenim materijalima (plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica, promotivni materijali...).

Natjecateljima se daju četiri smjernice za izradu prijedloga rješenja vizualnog identiteta, među kojima i ta da prijedlog rješenja mora biti originalan, sadržavati grafičku i komunikacijsku kvalitetu, jedinstven i jednostavan, te pratiti suvremene trendove u dizajnu.

Pristigle radove ocjenjivat će Povjerenstvo koje će imenovati Upravno vijeće Pula Film Festivala, a najprihvatljivije rješenje većinom glasova donijet će se najkasnije do 1. veljače 2018. godine. Na odluku o odabiru Povjerenstva natjecatelji nemaju pravo prigovora. Odabranom natjecatelju dodijelit će se novčana nagrada u iznosu 7.000 kuna.

Ponude treba dostaviti u zatvorenoj omotnici najkasnije do 22. siječnja iduće godine. Rad ne smije biti prethodno publiciran, reklamiran i prezentiran javnosti. Prijavljeni radovi ne vraćaju se autorima po okončanju natječaja. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter