Traži se prijevoznik pokojnika

(M. GRACIN)
(M. GRACIN)

Grad Pula raspisao je javni natječaj za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz gradskog proračuna. Predmet natječaja su poslovi preuzimanja i prijevoza umrle osobe ili posmrtnih ostataka osoba od mjesta smrti do nadležne patologije ili sudske medicine, a za koje nije moguće utvrditi uzrok smrti bez obdukcije. Grad Pula će snositi troškove preuzimanja i prijevoza umrle osobe na obdukciju temeljem ispostavljenog računa pogrebnika, uz uvjete da se umrla osoba ili posmrtni ostaci osobe nalaze na području Pule; te da preuzimanje i prijevoz umrle osobe obavlja pogrebnik koji s Gradom ima zaključen ugovor o obavljanju tih poslova.

Ponude na natječaj mogu podnijeti pravne ili fizičke osobe, koje su upisane u odgovarajući registar za obavljanje pogrebničke djelatnosti; da imaju rješenje o ispunjavanju uvjeta za obavljanje pogrebničke djelatnosti; te da imaju na raspolaganju (u vlasništvu ili zakupu) najmanje tri pogrebna vozila. Usto je uvjet da su kadrovski i tehnički ekipirane (pogrebna vozila koja ispunjavaju sanitarno - tehničke i higijenske uvjete određene posebnim propisima, poslovni prostor, broj i struktura djelatnika) na način da pozive od ovlaštene osobe mogu primati tijekom 24-satnog vremena svakog dana i da mogu umrlu osobu preuzeti najkasnije u roku od jednog sata od prijema poziva.

Ponude s prilozima dostavljaju se preporučenom poštom na adresu: Grad Pula - Pola, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu, Forum 2, 52100 Pula ili neposredno u pisarnicu Grada Pule na adresi Stara tržnica 1 u Puli. Bez obzira na način dostave, ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti s naznakom "Natječaj za obavljanje poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz proračuna Grada Pule". Najpovoljnijim ponuditeljem smatrat će se ponuditelj koji, uz ispunjenje svih navedenih uvjeta, ponudi i ukupno najnižu cijenu, po cjeniku koji je sastavni dio natječajne dokumentacije.

Ugovor o povjeravanju poslova prijevoza pokojnika koji se financiraju iz proračuna Grada Pule sklopiti će se na vrijeme od četiri godine. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter