Traži se novi direktor pulskog Vodovoda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Darko Višnjic, dosadašnji direktor pulskog Vodovoda imenovan je direktorom Hrvatskih voda Vodogospodarskog odjela Rijeka (VGO Rijeka), odnosno, postaje prvi covjek Hrvatskih voda za podrucje Sjevernog Jadrana. U narednih mjesec i pol dana, koliko još Višnjic ostaje na celnoj funkciji u pulskom Vodovodu gradska uprava treba pronaci novog direktora.

- Dogovor je da ostanem u pulskom Vodovodu dok ne prode krizno razdoblje, odnosno do prvih kiša koje ce omoguciti da nestanu problemi s vodoopskrbom tijekom turisticke sezone. Tada prestaje navala turista i velika potrošnja vode za poljoprivredu. Dakle, nakon 15. kolovoza smiju se kriza i tada prelazim na novu funkciju, a u pulskom Vodovodu za pocetak mandata nasljednika ostat cu savjetnik novog direktora dva sata na dan, rekao nam je Višnjic.

O traženju novog direktora pulskog Vodovoda "šuška" se vec nekoliko dana, a na upite Glasa Istre o potvrdi te informacije iz gradske uprave nije stizala potvrda. Štoviše, cini se da je i gradska uprava ostala iznenadena kada je danas prilikom otvaranja bunara na Tivoliju i Campanožu obznanjeno da je Višnjic imenovan prvim covjekom Hrvatskih voda za Sjeverni Jadran. (G. ROJNIC)


Podijeli: Facebook Twiter