Traži se izvođač izgradnje igrališta na Pragrandeu

Ministar turizma Darko Lorencin (N. LAZAREVIĆ)
Ministar turizma Darko Lorencin (N. LAZAREVIĆ)

U svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o planovima i zahtjevima Grad Pula je raspisao poziv za prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta i pristupne prometnice na lokaciji Pragrande, koje će trajati pet dana, a raspisano je u petak.

Rok pet dana

Zainteresirani gospodarski subjekti mogu u tijeku trajanja prethodnog savjetovanja svoje primjedbe i prijedloge na dokumentaciju dostaviti Naručitelju na adresu e-pošte: te na adresu e-pošte: [email protected]. Grad će razmotiri primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, a koje će u roku od sedam dana od završetka prethodnog savjetovanja objaviti na svojim internetskim stranicama. Inače, procijenjena vrijednost ovog projekta iznosi 1,65 milijuna kuna bez PDV-a, a sadrži izgradnju

Predmet nabave je izgradnja multifunkcionalnog sportskog igrališta na lokaciji Pragrande i pristupne prometnice s parkiralištem, oborinskom odvodnjom i javnom rasvjetom. Površina obuhvaćena zahvatom iznosi oko 1.500 četvornih metara, a multifunkcionalno sportsko igralište sadrži igralište za mali nogomet/rukomet te za košarku. (G. ROJNIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter