Traže se volonteri za Media Mediterranea festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovogodišnje, 19. po redu izdanje Media Mediterranea festivala održat će se 18. i 19. kolovoza tijekom večernjih sati u Titovom parku. Cilj je promovirati transdisciplinarnu razmjenu između umjetnosti, javnosti, glazbe i participacije djece. Tema festivala je "Digitalna romantika", a program uključuje urbano-umjetničke instalacije, audio-vizualne performanse, igre, radionice i glazbeni program.

Udruga Metamedij je neprofitna organizacija i treba pomoć volontera pri realizaciji ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala. Volontiranje na festivalu je savršen način da bi se iskusio festivalski duh, susreli se novi ljudi, steklo iskustvo u radu s međunarodno priznatim umjetnicima i postalo dio festivalskog tima koji će gradu Puli ponuditi inovativan i bogat program.

Volonteri će se upoznati i raditi na: asistenciji umjetnicima, prezentaciji radova publici, dokumentaciji događaja (fotografiranje i video), postavljanju i rastavljanju izložbi i instalacija, dijeljenju letaka i programskih knjižica u centru grada - iako ne moraju sudjelovati u svim tim aktivnostima, već u prijavnici mogu odabrati onu koja ih zanima.

Volonteri dobivaju: sjajno iskustvo i učenje u radu s međunarodno priznatim umjetnicima, podršku i pomoć u budućoj karijeri, priznanje za svoj rad u obliku certifikata, volontersku knjižicu, festivalsku torbu, hranu i piće tijekom festivala. Sve što treba je ispuniti online prijavnicu do 7. kolovoza 2017. Prijavnica se može preuzeti na http://metamedia.hr/mm19volonteri/ ili https://goo.gl/forms/elEQZe7BOktkaC5A2. Period volontiranja je 18. i 19. kolovoza 2017., od 18 do 1 sat. Traži se ukupno deset volontera. Za sva dodatna pitanja: [email protected]. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter