Traže se svjedoci pogibije mlade Puljanke

Traže se svjedoci ne bi li se razjasnile okolnosti tragične nesreće (M. ANGELINI)
Traže se svjedoci ne bi li se razjasnile okolnosti tragične nesreće (M. ANGELINI)

Policija moli pomoć građana u rasvjetljavanju svih okolnosti nastanka prometne nesreće u kojoj je u četvrtak na Šijanskoj cesti oko 12.30 sati smrtno stradala vozačica motocikla aprillia, 24-godišnja Brankica Divljak iz Pule. Policija poziva sve svjedoke, odnosno očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 052/538-739, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila [email protected].

Dosad je policijskim očevidom utvrđeno da je 24-godišnjakinja upravljala motociklom aprillia, pulskih registracijskih oznaka, kolnikom Šijanske ceste, iz smjera Pule prema Loborici.

U jednom je trenutku prilikom pretjecanja, 24-godišnjakinja iz neutvrđenih razloga, prednjim dijelom motocikla udarila u lijevi bočni dio teretnog automobila kia, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnji Puljanin. Njemu slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s poginulom osobom, a državno odvjetništvo je naložilo obdukciju nad tijelom poginule djevojke kao i vještačenje oba vozila. Poziv očevicima policija je uputila jer su se pojavile informacije da je u kritičnom trenutku teretno vozilo kia skretalo ulijevo prema ograđenom dvorištu te da je motociklistica stradala dok ga je pretjecala. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter