Traže se očevici nesreće u Puli

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 9.45 sati na raskrižju Ulice Bartolomeo dei Vitrei, Zagrebačke i Stankovićeve ulice u Puli, jedna je osoba lakše ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kada je 58-godišnjakinja iz Pule upravljala automobilom Škoda, pulskih registracijskih oznaka kolnikom Ulice Bartolomeo dei Vitrei.

Dolaskom na raskrižje s kolnikom Zagrebačke i Stankovićeve ulice, vozačica je u raskrižju prednjim dijelom automobila udarila u prednji bočni dio automobila VW Passat, pulskih registracijskih oznaka kojim je kolnikom Zagrebačke ulice upravljala 39-godišnjakinja iz Pule.

U nesreći je vozačica Škode lakše ozlijeđena. U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane, odnosno očevidce, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na [email protected]. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter