Traže se najljepše okućnice Savičente

Tanja Vujčić, Sanja Benčić i Slaviša Šmalc (K. FLEGAR)
Tanja Vujčić, Sanja Benčić i Slaviša Šmalc (K. FLEGAR)





Turistička zajednica općine Svetvinčenat raspisala je javni natječaj za odabir najljepše okućnice i poslovno-gospodarskog prostora, a pravo sudjelovanja imaju fizičke i pravne osobe koje na natječaj prijave svoju okućnicu ili poslovno-gospodarski prostor. Za sudjelovanje moraju ispuniti prijavnicu i poslati pet fotografija okućnice ili objekta u visokoj rezoluciji. Prijavnica i fotografije šalju se u elektronskom obliku na e-mail [email protected] ili u na adresu TZ-a (Svetvinčenat 20, 52342 Svetvinčenat).

Na natječaju se može konkurirati u tri kategorije: najuređenija okućnica, najuređeniji poslovno-gospodarski prostor i najuređeniji balkon/okućnica po starinski. Nagrade se dodjeljuju prema kriterijima: kreativnost i originalnost, vizualni izgled, zastupljenosti i sklad bilja, održavanje i čistoća te utjecaj na cjelokupni izgled destinacije. Svi sudionici će dobiti priznanja, a najuspješniji u pojedinoj kategoriji dobit će i novčani bon. Prva nagrada za najuređeniju okućnicu iznosi 500 kuna, druga 300, a treća 200 kuna. Nagradu od 500 kuna dobit će najuređeniji poslovno-gospodarski prostor te najuređeniji balkon/okućnica po starinski.

Dokumentacija za prijavu se može preuzeti na mrežnim stranicama TZ-a općine (www.tz-svetvnicenat.hr), a prijave se zaprimaju do 31. srpnja. (L. S.)


Podijeli: Facebook Twiter