Travolta u Sarajevu zbog snimanja filma

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slavni hollywoodski glumac John Travolta stigao je u Sarajevo zbog snimanja novoga filma "Killing Season", objavili su mediji u BiH.

Nakon dolaska ispred hotela Europa u središtu Sarajeva okupljenim novinarima je samo rekao da je "u Sarajevu zbog filma".

Nije medutim poznato hoce li se u glavnome gradu BiH, gdje ce Travolta, po navodima medija ostati tri dana, snimati scene za novi film.

Prema medijskim navodima hollywoodski glumac je tijekom dana privatnim zrakoplovom sletio u Zagreb nakon cega se automobilom uputio u BiH.

Mediji objavljuju i da je rucao na planini Vlašic u tamošnjem hotelu Blanca gdje se slikao s direktoricom Nikolinom Jovanovic.

Travolta bi trebao zajedno s Robertom De Nirom glumiti u filmu "Killing Season", cije snimanje treba poceti 16. sijecnja sljedece godine.

Prema najavama ovaj film govori o životu americkog vojnog veterana (De Niro) koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi te se neocekivano sprijatelji s europskim turistom (Travolta).

Turist je zapravo srpski vojnik koji je u potrazi za osvetom. Nakon što to De Niro otkrije slijedi otvoreni rat u surovim vrletima americkih planina Appalachian. "Killing season" je prvi zajednicki film u kojemu ce glumiti De Niro i Travolta.


Podijeli: Facebook Twiter