Travanj u Istarskom narodnom kazalištu

Ljubo Stakić, Asiyah Noemi Koso, Luka Orbanić i Tijana Stakić (M. ANGELINI)
Ljubo Stakić, Asiyah Noemi Koso, Luka Orbanić i Tijana Stakić (M. ANGELINI)

Program za travanj u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula donosi večeras koncert nagrađenih učenika pulske glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u klasi Karmen Kirac. Nastupaju Tijana i Ljubo Stakić, Asiyah Noemi Koso i Luka Orbanić. Ovi su učenici više puta nagrađeni za svoje nastupe na raznim prestižnim domaćim i inozemnim natjecanjima. Predstavit će se na Maloj sceni s početkom u 20 sati.

Predstava "Priča o Luki i Tinu" na programu je u srijedu 10. travnja u 9.30 sati, 11 i u 18 sati. Tekst i režiju potpisuju Patrik Lazić i Manuela Krakar.

Repriza predstave u režiji Snježane Banović "Kako je Dunda spasila domovinu" na rasporedu je 13. i 14. travnja u 20 sati.

Talijanska drama Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca gostuje u utorak 16. travnja u 20 sati i u srijedu 17. u 11 sati s predstavom "Osam žena i jedna zagonetka/8 donne e un mistero". Redatelj je Toni Cafiero.

Program u sastavu Comeusa "Education and Culture Lifelong learning programme" na rasporedu je 19. travnja, dok dan kasnije gostuju Budva grad teatar, Smart studio i Dom omladine iz Beograda s predstavom "Indigo" Duška Premovića.

Predstava za djecu Gradskog kazališta lutaka iz Rijeke "Koka Kokone" u režiji Roberta Walta bit će odigrana 23. travnja u 9.30 sati i u 11 te navečer u 18, a 24. travnja bit će samo jutarnje izvedbe u 9.30 i u 11 sati.

Kazalište Knap i Kulturni centar Pešćenica iz Zagreba gostuju predstavom "Grupa" Borivoja Radakovića 26. travnja, a u povodu Međunarodnog dana plesa 29. travnja Andrea Gotovina pripremila je predstavu "16 - Manje je više", a početak je u 20 sati. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter