Traperice koje podižu samopouzdanje!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kada je rijec o jeansu mnogima je najvažniji pogled - onaj odostraga. Ili u prijevodu: "Kako mi izgleda guza u ovim trapericama?" - gotovo je kljucni faktor pri odabiru novih traperica.
A kada smo vec pomislili da ih ne možemo voljeti više, proizvodaci traperica dosjetili su se kako da svome ormaru poželimo dodati još pokoji model.

Zadnji hit su traperice koje, osim što izgledaju dobro, brinu da i mi u njima izgledamo jednako dobro, a takoder i oblikuju tijelo - s naglaskom na podizanje stražnjice!

Medu pionirima se, naravno, našao i Levis ciji je posljednji model "Ultimate Fit 544" dizajniran tako da se tijelu prilagodi na pravim mjestima, te podiže i oblikuje stražnjicu. A tom su modelu prethodili i modeli za vizualno smanjivanje trbušcica i za žene s oblinama.

Trend traperica za samopouzdanje slijedi i Calvin Klein sa svojom Body Collection, koja osigurava da njihove traperice idealno stoje zahvaljujuci i najmanjim detaljima kao što su odgovarajuce oblikovani stražnji džepovi, rastezljiva pojasnica koja sprecava rastvaranje na ledima i usputni pogled na vaše gacice, pa cak i šavovi koji ce vizualno stanjiti vaša bedra.

Osim toga u Calvin Kleinu su se pobrinuli da njihovim modelima ne možemo odoljeti izabiruci kao zaštitno lice kampanje prekrasnu Evu Mendes koja na fotografijama izgleda fenomenalno.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter