Traper od glave do pete

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prije sezonu-dvije nismo mogle zamisliti da nosimo traper u kombinaciji sa traperom, no polako smo se opet navikle na ovaj trend.

Dizajneri ne odustaju od njega ni u nadolazecoj sezoni, na pistama su osvanule kombinacije u kojima dominira upravo traper! Derek Lam ga je koristio najviše, njegova kolekcija za proljece/ljeto 2011. puna je trapernih komada kombiniranih medusobno.

On vam za toplu sezonu koja je pred nama predlaže elegantne poslovne kostime od trapera, trapez hlace kombinirane sa chic trapernim topicima otvorenih leda, balonere i jednostavne modele haljina.

Uz odlicne modne dodatke moramo priznati da ove kombinacije mogu izgledati izvrsno, a nama se najviše svidaju one koje predlaže brend Twenty8Twelve iza kojeg se skriva ikona stila Sienna Miller.

Twenty8Twelve kolekcija za proljece/ljeto 2011. Puna je romanticnih haljinica od trapera u kojima cete se opet osjecati poput bezbrižne djevojcice.

A sve one dame željne ležernog stila prepoznati ce se u novoj Elle Tahari kolekciji koja predlaže da spojite svoje najdraže isprane traperice i košulju.


Podijeli: Facebook Twiter