Traore opet odgodio povratak!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vec videno, ali repriza je pomalo i ocekivana. Ponajbolji igrac pulskog prvoligaša Malijac Kalilou Traore koji se, nakon odmora, veceras trebao prikljuciti Verudežima koji se od subote nalaze na sedmodnevnim pripremama na Bjelolasici, odgodio je povratak do - ne zna se kada! Istu stvar Malijac je napravio i zimus kada je na pripreme (za)kasnio skoro puna tri tjedna! Njegov nedolazak na pocetak priprema 12. sijecnja najprije je bio (ne)opravdan zbog kašnjenja na let, a poslije se sve dodatno zakompliciralo oko "papirologije" i radne dozvole. Traore se na kraju pojavio 30. sijecnja.

Ovoga puta s "papirologijom" je valjda sve u redu, ali Malijca, koji i inace baš nije primjer odgovornosti, ipak nema! Njegovi agenti, koji su strucni stožer pulskog prvoligaša danas obavijestili da Traorea ne moraju ocekivati na vecer na Bjelolasici, najavili su da bi se Malijac u Hrvatsku trebao vratiti tijekom ovog tjedna. No, s obzirom na sva dosadašnja iskustva s njim, ocito je da prava neizvjesnost za trenera Verudeža Elvisa Scoriju i njegove suradnike, nažalost, tek pocinje.

Da loša vijest nikad ne dolazi sama, potvrduje i još jedna odgoda dolaska Dragana Župana, najavljenog pojacanja iz redova "Zadra". Njegov transfer, navodno, ipak ne dolazi u pitanje, no buduci da još nije riješio svu "papirologiju", prikljucivanje pulskoj momcadi Župan je odgodio za još koji dan.


Podijeli: Facebook Twiter