Tram 11 u lipnju 2018. na Kaštelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu, 23. lipnja 2018. u prostoru Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu u 21 sat održat će se ekskluzivni samostalni koncert u Istri grupe Tram 11 u organizaciji Incognito Agency.

Tram 11 jedna je od najvažnijih domaćih hip-hop grupa a njeni članovi Target i General Woo pioniri su žanra koji su svojim djelovanjem postavili temelje hip-hop scene. Dana 11. studenog, nakon 14 godina pauze održali su koncert za pamćenje pred devet tisuća ljudi u zagrebačkom Domu sportova. Jednako dobra atmosfera uz mnoštvo legendarnih hitova očekuje se i na pulskom Kaštelu. Za dobru atmosferu prije i poslije koncerta pobrinut će se DJ Teddy Lee.

U pretprodaji se mogu kupiti ulaznice po cijeni od 80 kn u trgovini Freak Out u Puli na adresi Sergijevaca 26 i putem Entrio.hr sustava. Ulaznice po cijeni od 100 kuna mogu se kupiti i na ulazu na sam dan koncerta, no organizatori preporučuj da se ipak kupe ranije zbog velikog interesa za ovaj događaj i limitiranog broja posjetitelja. O događaju se može doznati i na Facebooku i to na linku https://www.facebook.com/events/1944196232464556/. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter