Traktorist i vozac teško ozijedeni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koja se dogodila kod vodnjanskog sajmišta u subotu oko 20.45 sati vozac traktora, 51-godišnji D. P. iz mjesta Bokordici, i vozac "citroena saxo", 23-godišnji A. K. iz Bibici, zadobili su teške tjelesne ozljede te su zadržani na lijecenju u pulskoj Opcoj bolnici, doznajemo iz Operativno-komunikacijskog centra PU istarske.

Kao što smo vec izvjestili, oba vozila kretala su se u istom smjeru iz pravca Vodnjana prema Svetvincentu, kada je nedaleko od vodnjanskog sajmišta "citroen" prednjim dijelom udario u stražnji dio traktora marke "IMT 539" koji se kretao ispred njega. Od snažnog udarca traktor se prepolovio te je izbacen s desne strane ceste dok je "citroen" izletjeo s lijeve strane kolnika, zarotiravši se za 180 stupnjeva i udario stražnjim dijelom u stablo. Na mjestu nesrece doznali smo da je neposredno prije udara "saxoa" u traktor izmedu njih bilo jedno vozilo koje je uspijelo preteci traktor.

Cini se da je i "saxo" krenuo u pretjecanje traktora no to mu nije uspjelo pa se zabio u njega. Policija je obavila ocevid na mjestu nesrece, a zbog ulja koje je iscurilo iz traktora i koje su druga vozila razvukla duž pedesetak metara prometnice cestari su sanirali kolnik posuvši po njemu pjesak.


Podijeli: Facebook Twiter