Tragicnu nesrecu nije skrivila žena vec njen pijani sin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prijatelji Mladena Lucica, 22-godišnjeg mladica koji je u utorak preminuo u KBC-u Rijeka od posljedica prometne nesrece koja se u nedjelju oko 6 sati dogodila u Ulici Giuseppea Carabina na Krnjevu, okupili su se u cetvrtak navecer na mjestu nesrece kako bi prosvjedovali zbog navodnog neistinitog izvještavanja o ovome dogadaju.

Oni tvrde da za volanom golfa koji je srušio nesretnog Lucica i njegovog 20-godišnjeg prijatelja, nije bila 49-godišnja Rijecanka, kako je prethodno objavljeno, nego njen sin. Lucicevi prijatelji tvrde da je mladic bio u alkoholiziranom stanju.

Na prosvjedu u cetvrtak navecer okupilo ih se oko 150, uglavnom mladica i djevojaka u dobi izmedu 20 i 30 godina, te nekoliko starijih osoba. Prosvjednici su prvo zablokirali cestu, a nakon dolaska policije stali su na nogostup i uzvikivali: "Mladen Lucic!" i pjevali.

"Novi list" prenio je policijsku informaciju prema kojoj je vozacica golfa, u namjeri da parkira u dvorište kuce, skrenula ulijevo i oduzela prednost mopedu koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je, bez položenog vozackog ispita, upravljao Lucic. S njim je bio i 20-godišnji prijatelj. Niti jedan od njih dvojice nije imao zaštitnu kacigu. Nakon straza moped je udario u lijevi dio golfa, vozac i suvozac su pali na kolnik, ali je suvozac bio tek lakše ozlijeden, dok su Luciceve ozlijede bile teške i podlegao im je tri dana kasnije. (Novi list, V. KARUZA)


Podijeli: Facebook Twiter