Tradicionalni Vip turnir u Umagu okupio poznate

Branko Grgić (M. MIJOŠEK)
Branko Grgić (M. MIJOŠEK)

 S vikendom je u Umag pristigao veliki broj posjetitelja kako bi prisustvovali polufinalu i finalu umaškog ATP turnira.

Značajan je ovo vikend za Umag, što su prepoznali mnogobrojni gosti i turisti, koji su došli iz raznih krajeva, te prevalili dugačak put kako bi došli bodrili svoje teniske favorite. Grad je tom prilikom dodatno oživio, gužve na cestama usporavaju promet, a ljudi hrle u Stella Maris, kojih se ovih dana pretvorio u tenisku meku, ali i mjesto dobre zabave.

Jučer se u jutarnjim satima održao tradicionalni VIP turnir, koji je privukao veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i društvenog života. Bio je tu bivši ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, tehnički ministar financija Zdravko Marić, guverner HNB-a Boris Vujčić, bivši ministar  poljoprivrede Tihomir Jakovina, don Kaćunko, Dubravko Šimenc i drugi.

Subota je bila rezervirana i za ''Tradicionalni roštilj za novinare uz egzibiciju PIK Vrbovca'', gdje se moglo uživati u grill delicijama iz PIK-ovog ''Volim roštilj'' asortimana, promatrati gastro chefa Branka Ognjenovića i Daria Lidea iz kulinarskog studija Majstor kuhar, te PIK-ovog roštilj majstora Marka Lučića, kako pripremaju ''Egzibicijsko mega iznenađenje“ i zajedno sa njima sudjelovati u stvaranju mesne delicije.

Nadalje, večeras Umag završava još jednu tenisku priču finalnim turnirom singlova, nakon čega će publika do sitnih sati uživati u ''Hot carnival partiju'', koji će sa jedinstvenim, posebnim, ručno rađenim i specijalno naručenim i krojenim kostimima, začiniti i uzdignuti večer na jednu novu dimenziju.

(Tea GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter