Tradicionalni prijem za predstavnike medija


Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić zajedno s svojim zamjenicima Federikom Mohorović Čekada, direktoricom Turističke zajednice Radmilom Paliska Kos, te višom savjetnicom za kulturu, informiranje i odnose s javnošću, Loredanom Ružić Modrušan, održao je tradicionalni božićno-novogodišnji prijem za predstavnike medija.

Prigoda je to bila da novinarima zahvali na dosadašnjoj suradnji i poželi jednako dobru suradnju i u budućnosti. Glavičić je dodao kako su mediji "korektor" lokalne samouprave i spona između njih i građana. Pozvao ih na brzo i objektivno informiranje, kako bi građani u svakom trenutku imali istinitu i pravu informaciju.

"Naše službe su dužne u što hitnijem roku odgovoriti na sva vaša pitanja, njima postavljene, a ja nikad nisam, i neću bježati od svih pitanja, koja se tiču upravljanja gradom, jer građani moraju uvijek imati informaciju o svemu što se u gradskoj upravi i Gradu događa. Nije mi teško odgovoriti promptno na pitanja, i sklon sam razmišljanju da nas se kritizira, kad smo za kritiku, jer to nas potiče da budemo još bolji, i još transparentniji," rekao je Glavičić.

Federika Mohorović Čekada zahvalila je prisutnima na doprinosu u informiranju, te zaželjela sve najbolje u novoj 2018. godini. Zoran Rajković i Radmila Paliska Kos, osvrnuli su se na učinjeno u sedam mjeseci ove godine, koliko je prošlo od njihovog preuzimanju brige za građane, a toga nije bilo malo. Labin je jedan od gradova koji je prednjačio u ulaganjima, gradnji objekata te investicija u turizmu. Istog je mišljenja bila i Loredana Ružić Modrušan, koja ima uvijek otvoren, brz i korektan odnos s medijima.

Radmila Paliska Kos pohvalila je suradnju Turističke zajednice s medijima. Napomenula je da informacije pravovremeno dopiru do javnosti te da su popraćene sve aktivnosti Ureda.

Na prijemu se od strane novinara, kako lokalnih, tako i onih na razini regije zaključilo kako labinska gradska uprava ima brz, otvoren, i korektan odnos s medijima, te se svaka informacija dobiva u brzom roku, a službe su uvijek na usluzi medijima. (Adriano ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter