Tradicija na strani splitskog stogodišnjaka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U tri dosadašnja prvoligaška susreta sa Splitom, prvoligaša koji nedavno proslavio 100. rodendan, ove i prošle sezone nogometaši Istre 1961 nisu osvojili ni bod. U Splitu su izgubili 0:2 i 1:3, a prošle su sezone crveni na Verudi slavili 1:0.

U pripremi taktike kojom ce u nedjelju protiv Splita trener Igor Pamic nastojati sa svojim igracima doci do šestog proljetnog troboda kuglica mu je stala kraj imena Tomislava Havojica.

- Puno mi znaci to što me trener najavio u pocetnoj postavi jer je normalno da svaki igrac želi igrati. Nije lako izboriti prvu postavu jer naš klub ima vrlo kvalitetne igrace na svim pozicijama. Stoga sam sretan i nastojat cu u nedjelju na travnjaku Drosine napraviti sve da ispunim njegova ocekivanja i pridonesem novoj pobjedi, mirno je Križevcanin prokomentirao podatak da ce treci puta ovog proljeca od prve minute istrcati na travnjak.

- Split je kvalitetna momcad, što se vidi i po njihovoj poziciji na prvenstvenoj ljestvici, ali i po kvaliteti igraca kojima raspolažu. Ipak, vjerujem da mi imamo igrace koji ce znati probiti i kvalitetnu obranu i da cemo osvojiti ta tri boda koji bi nam potom olakšali posao u posljednja tri prvenstvena kola, dodao je Havojic.

Cinjenica da ce se pulski susret igrati u nedjelju, nakon ostalih susreta ovog 27. kola Prve HNL omoguciti ce pulskim igracima da na travnjak istrce znajuci rezultate koje su ostvarili suparnici u borbi za ostanak.
- Necemo išta kalkulirati bez obzira što cemo znati ostale rezultate. Mi se moramo iskljucivo fokusirati na našu utakmicu i tražiti nacine da dodemo do nove pobjede, zakljucio je Havojic.

Paminjo je najavio da ce u pocetnoj postavi umjesto "požutjelog" Stranatica zaigrati Tomislav Barbaric. Doduše, Barbarica malo muci problem s listom, ali klupski fizioterapeut garantira da ce biti spreman za nastup, a isto se ocekuje i od Alena Pamica koji je zbog jace prehlade preskocio par treninga ovog tjedna. Ne bude li Alen spreman, medu prvih 11 bit ce Vedran Jerkovic. (Roberto CAR)

Ulaznice u prodaji na tržnici ili glavnoj blagajni Drosine


Ulaznice za nedjeljni susret sa Splitom mogu se u kupiti na glavnoj blagajni ispred Drosine u subotu od 14 do 18 sati, te u nedjelju od 14 sati. Ulaznice se u subotu mogu kupiti na tržnici, u sklo
pu "zeleno-žutog" druženja od 10 do 12 sati. Cijene ulaznica su uobicajene, 60 kuna za zapad, 40 za istok i 20 za sjever.


Podijeli: Facebook Twiter