Tottenham i Real se dogovorili oko Modrića?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

 

 

Bliži li se kraj sapunice oko Modrića

Čini se da se sapunica oko transfera hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u Real Madrid bliži kraju. Kako prenose engleski i španjolski mediji, vodstvo Kraljevskog kluba je slomilo predsjednika Tottenhama Daniela Levyja koji je pristao na 40 milijuna eura odštete, te bi se posao trebao zgotoviti idućeg tjedna.

Spursi su navodno pronašli i zamjenu za Modrića, a to je veznjak Fulhama Moussa Dembele za kojeg je Tottenham spreman platiti oko 12 milijuna eura. Za oko novog menadžera Tottenhama Portugalca Andrea Villasa-Boasa zapeli su i Joao Moutinho iz Porta, te Joe Allen iz Liverpoola, no oni nisu na prodaju.

Legenda londonskog kluba Steve Archibald (55) smatra kako se cijela priča oko Modrića previše odužila i tako narušila ugleda kluba s White Hart Lanea.

"Vodstvo Tottenham je trebalo na vrijeme zaustaviti ovu trakavicu. Kad su kupili Modrića, trebali su predvidjeti ovakvu situaciju. Natezanje oko Modrića nikome ne koristi i cijela ova priča samo narušava ugled kluba," kazao je bivši škotski reprezentativac, te dodao: "Sve ovo je dobra pouka ostalim engleskim klubovima koji bi trebali malo više pripaziti kada kupuju pojedine igrače."

Archibald koji je tijekom karijere osim za Spurse igrao i za Barcelonu smatra kako bi Luka učinio sjajan posao kada bi preselio u Španjolsku. "Modrić još nije u rangu s Xavijem, ali samo po tome što nije osvojio niti jedan veliki trofej. Modrić je sjajan igrač koji se vrhunski prilagodio engleskom načinu igre premda je sitnije građe. Siguran sam da bi se vrlo brzo prilagodio i na Primeru". (Hina)

 

 

 

 

 

Britanski list The Sun danas piše da se klub Tottenham sinoć dogovorio s Real Madridom da mu prepusti Luku Modrića za 36 milijuna funti. Zasad nema službenih potvrda ove vijesti. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter